WalkAide

WalkAide er en avansert elektrisk dropp-fot stimulator, også kalt peroneus-stimulator, som er utviklet av Innovative Neurotronics i USA. Den kan hjelpe pasienter som ikke selv klarer å løfte fotbladet nok til å få klaring fra underlaget når benet svinges frem under gange. Det kan være alt fra lett subbing av stortåen til at pasienten nesten ikke klarer å få det svake benet frem. Dette kan være veldig invalidiserende, gjøre at pasienten kompenserer mye med resten av kroppen og gjør gange veldig enerigkrevende.

Den nye teknologien gjør at man ikke trenger noen hælsensor, kun en mansjett med WalkAide enheten på (se bilde), festet rett under kneet. Nye justeringsmuligheter sørger for at hver enkelt enhet tilpasses optimalt til hver enkelt bruker.

Det mest avanserte FES- systemet tilgjenelig

WalkAide systemet har flere teknologiske fortrinn som forenkler behandling for både pasienten og behandleren.

  • Alt i et: WalkAide krever ikke bruk av hel sensor, eksterne ledninger eller en fjernstyrt kontroll.
  • Kun et vanlig AA batteri: Batteriet kan vare opp mot 30 dager på kun et AA batteri og det trengs ikke å lades over natten.
  • Patentert akselerometer teknologi: Analyserer nøyaktig bevegelsen av benet for å promoterer et naturlig gang mønster.
  • Friheten til å velge skotøy: Bruk nesten hvilken som helst type sko eller ikke bruk sko i det hele tatt.

Ønsker du å prøve WalkAide produktet ta en titt på «Hvor kan jeg prøve WalkAide» siden eller ta kontakt med Cypromed AS for mer informasjon:

Tlf: 62 57 44 33

E-post: service@cypromed.no

Følg WalkAide Norway på Facebook

 

 

Siste nytt